Rozdil Ceramic Plant turns 25 years old

26 жовтня 2020 року Роздільській Керамічний Завод зустрів свій ювілей як один з лідерів українського ринку керамічних будівельних матеріалів. За 25 років ми виросли в потужну, успішну і сильну структуру та стали одним з найбільших керамічних заводів країни. На святкування зібралися менеджмент компанії, партнери та представникі місцевіх громад. На початку заходу директор заводу Андрій Юрійович Бердаль виступив з промовою, в якій розповів історію заводу. Він підкреслив, що за оцінками вітчизняних та зарубіжних експертів, наша продукція відповідає вимогам преміального сегменту, а низку позицій можна віднести до категорії екстра-класу. Технологічні можливості підприємства дозволяють випускати велику різноманітність будівельного продукту.




На завершення своєї промови Андрій Юрійович підкреслив, що дуже пишається нашими успіхами та досягненнями, але найбільшим багатством вважає колектив заводу: «Ми досягли істотних результатів, зайняли провідні позиції. Це говорить про те, що у нас працюють справжні патріоти, які створюють нову, незалежну Україну. Наша спільна робота є підтвердженням того, що дуже багато залежить від команди. Вся справа в людях, соратниках, які разом з тобою долають труднощі, радіють успіхам. Робота повинна приносити задоволення. Я безмежно вдячний нашому колективу, який складається з людей, що мають однаковий підхід до роботи, і всі як один готові багато та ефективно працювати».

Після урочистої промови директора керівник виробничого відділу влаштував гостям, які приїхали на святкування ювілею, екскурсію по виробництву та в деталях розповів про особливості виробничого процесу.