З великим успіхом завершилася виставка InterBuildExpo 2015 р

Для нас вже стало традицією представляти свій стенд ТМ Євротон на виставці інноваційних будівельних матеріалів і технологій InterBuildExpo.

На виставці ми представили лінійку клінкерної та лицевої цегли ТМ Євротон.

Якщо порівнювати виставку цього року з попередніми роками, слід відмітити, що на сьогоднішній день зацікавленість відвідувачами нашою продукцією значно зросла. Звичайно, це говорить про те, що у будівельній сфері хоч і несприятлива ситуація однак, наша продукція є незмінно актуальною.

Будівельна виставка послужила ефективним майданчиком для продажу продукції ТМ Євротон, а також стала хорошим комунікаційним інструментом для подальшого партнерства.

Важливо відмітити, що у відкритті виставки взяли участь:Абрамовский Роман Романович – заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України, Андрієвский Дмитро Йосипович – заступник голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства і Сташевский Станіслав Телисфорович – перший віце-президент будівельний палати Україна, що є підтвердженням значущості і важливості цієї події для України.

Учасники і гості відмітили високий рівень організації міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo 2015 – головного майданчика для зустрічі і ведення будівельного бізнесу, а також підкреслили особливу важливість цього заходу для розвитку економіки України.