У серпні 2014 р. компанія «Євротон» провела V міжнародну конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон

У серпні 2014 року компанія «Євротон» провела V міжнародну конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон. Учасниками конференції були представники 34 компаній з України та експортери з Білорусі, Казахстану, Росії, Молдови та Румунії.

Основною метою конференції ТМ Євротон було представлення на виробничій площадці ПрАТ «Роздільський керамічний завод» нових видів клінкерної цегли – з рифленою поверхнею.

Рифлену клінкерну цеглу було презентовано в трьох відтінках: червоний («Бордо»), жовтий («Корсіка») та білий («Тоскана»). На початку вересня очікується випуск коричневої рифленої цегли «Мілан».

У процесі презентації було виявлено зацікавленість продукцією зі сторони дистрибуторів ТМ «Євротон» .Це перший крок зроблений спеціалістами підприємства у розширенні асортименту фактур. Компанія і надалі має намір розширяти асортимент продукції, тим самим задовольняти все більш вибагливі вимоги споживачів.

У рамках конференції відбулося засідання, на якому проаналізували ситуацію на ринку клінкерної та лицевої цегли, обговорили перспективи розвитку. Також були нагороджені лідери продаж продукції ТМ Євротон.

Тож за результатами конференції можна зробити висновок – компанія «Євротон» рухається у вірному напрямку.