Підсумки участі у виставці InterBuildExpo-2014 в м. Києві

Для нас вже стало традицією представляти свій стенд на виставці інноваційних будівельних матеріалів і технологій InterBuildExpo-2014, що проходила у м. Києві з 26 по 29.03.2014 р. Перш за все – це можливість заявити про себе, ознайомити як учасників і відвідувачів виставки, так і наших колег з продукцією ТМ Євротон, її перевагами, новими тенденціями у виробництві цегли.

Під час виставки відвідувачам були представлені сучасні керамічні стінові матеріали: клінкерна і лицьова цегла ТМ Євротон.

Стенд компанії ТМ Євротон викликав великий інтерес у відвідувачів та учасників виставки.

Провідні менеджери компанії консультували фахівців будівельної галузі та відповідали на запитання індивідуальних забудовників. Зацікавленим відвідувачам виставки було презентовано завершені об’єкти з нашої цегли, а також була роздана рекламно-поліграфічна продукція. В ході виставки компанія активно провела переговори, уклала вигідні угоди.

Висловлюємо подяку всім гостям виставки за надану увагу до самого заходу і до нашої торгової марки. Сподіваємось, що наші рекламні матеріали будуть корисні Вам у виборі партнера.