Особливості застосування фасонної цегли ТМ ЄВРОТОН в будівництві

Фасонна цегла ТМ ЄВРОТОН є одним з різновидів лицьової та клінкерної цегли. Вона відрізняється екстравагантною формою і різними закругленнями, обрамленнями та виступами. Використовується для кладки вікон, стовпів, арок, прорізів та інших фігурних конструкцій.

Фасонна цегла надає споруді унікального вигляду та реалізує безмежні можливості для втілення задумів архітекторів і дизайнерів. Гострокутні вироби йдуть на облицювання фасадів будівель і їх цоколів, оформлення карнизів будинків. Круглі цеглини використовуються в цілях безпеки при будівництві дитячих майданчиків, громадських місць. Застосовуються така цегла при спорудженні стовпчиків і колон, для оздоблення печей.

Можливості декоративного матеріалу просто величезні. Природна гра кольорів і форм здатна створити абсолютно унікальний зовнішній вигляд. Скошені деталі застосовуються для оформлення підвіконь, при будівництві стін і парканів.

Фасонна цегла ТМ ЄВРОТОН ефективно допомагає вирішувати складні архітектурно-художні і дизайнерські завдання при будівництві та реконструкції. Сфера її застосування досить широка – від кладки декоративного паркану в екстер’єрі до облицювання інтер’єрного каміна або печі.

Мало хто знає, що фасонна клінкерна цегла може застосовуватися також в оформленні ландшафтного дизайну присадибних і садових ділянок на дачі, а також територій перед магазинами та ресторанами.