Лицьова та клінкерна керамічна цегла у висотному будівництві: стильно і надійно!

В сучасній архітектурі спостерігається бурхливий розвиток висотного будівництва. Популярним стає не тільки будівництво приватних заміських будинків і котеджів з використанням лицьової цегли, а й зведення висотних будівель житлового та нежитлового призначення. Хоча на ринку є безліч нових стінових матеріалів, однак при виборі надійного будівельного матеріалу – цегла була і досі залишається на піку популярності.

 

 

В Україні вже зведено та будуються десятки, а той сотні житлових комплексів з використанням лицьової та клінкерної цегли ТМ «ЄВРОТОН». Зокрема, це Житловий Комплекс «Яровиця» м. Луцьк, ЖК «Водограй» м. Чернівці, ЖК «Корона Дубово» м. Хмельницький, ЖК «Атлант» м. Луцьк, ЖК «Набережний Квартал» м. Тернопіль, ЖК «Фамілія» м. Львів, ЖК «Новий квартал» м. Чернівці, ЖК «Галицький Лев» м. Львів, «TURKISH CITY» м. Вінниця, ЖК «Шоколад» м. Рівне, ЖК «Династія» тощо.

Фото: ЖК «Атлант» м. Луцьк

 

В основу кожного об’єкту закладено орієнтацію на запити майбутніх мешканців і турбота про зовнішній вигляд будинку.

Фото: ЖК «Водограй» м. Чернівці

 

Спеціалісти житлових комплексів обирають лицьову та клінкерну цеглу ТМ «Євротон», що дає змогу майбутнім мешканцям ЖК отримати житло з якісними стінами, використовуючи виключно екологічний матеріал.

Фото: ЖК «Корона Дубово» м. Чернівці

 

Дво- та тришарові стіни з цегляним фасадом не тільки красивіші, але і надійніші за традиційні, вони мають покращену звуко- та теплоізоляцію, мінімізують коливання температури і вологості повітря всередині приміщення.

Фото: ЖК «Яровиця» м. Луцьк

 

Облицювання клінкерною або лицьовою керамічною цеглою ТМ «ЄВРОТОН» надає фасаду будівлі солідності та індивідуальності, захищає його від агресивних явищ природи та механічних пошкоджень. Обираючи квартиру в житлових комплексах, побудованих з лицьової та клінкерної цегли ТМ «ЄВРОТОН», жителі можуть бути впевнені в екологічності та високій якості будівельних матеріалів і в комфорті зведеного житла!