Компанія «Євротон» з гордістю представляє новинку в лінійці клінкерних і лицьових цеглин – цегла ГРОТТО!

Компанія «Євротон» продовжує плідно працювати над розширенням асортименту своєї продукції. І цієї осені на будівельному ринку України була представлена ​​гідна новинка – клінкерна і лицьова цегла ГРОТТО. Дана цегла доступна для замовлення в трьох кольорах: Бордо (червоний), Тоскана (білий) і Персик (бежево-рожевий).

Цегла ГРОТТО чудово підходить як для обробки фасадів, так і для прикраси інтер’єрів, наприклад, області навколо каміна. Дуже стильно та креативно цегла буде виглядати при декоруванні окремих частин будівлі: сходових маршів, холів, коридорів, а також при обробці стін, що відокремлюють одну зону кімнати від іншої.

Цегляна стіна в інтер’єрі завжди виглядає оригінально, тому цеглу ГРОТТО можна гармонійно поєднувати з різними колірними палітрами дерев’яних і текстильних меблів. Вона ідеально впишеться в будь-який стиль, в будь-яку кімнату. Спальні цегла додасть комфорту та інтимністы, кухні – естетичного затишку, вітальні – добротного класичного консерватизму. Цегла ГРОТТО – відмінне рішення для стилю романтик, кантрі чи прованс, а в поєднанні з деревом вона може створювати красивий і максимально натуралістичний інтер’єр.

Тільки завдяки спільній роботі, довірчим партнерським відносинам і налагодженій системі взаємозв’язків компанія «Євротон» продовжує створювати і виробляти якісні та іноваційні продукти!