Компанія «Євротон» традиційно прийняла участь в щорічній будівельній виставці INTER BUILD EXPO

Вже традиційно навесні в місті Києві проходить міжнародна будівельна виставка INTER BUILD EXPO, присвячена будівництву, будівельним матеріалам та виробам. Компанія «Євротон» є активним учасником виставки, що відбулась з 19 по 22 березня 2019 р. у Міжнародному Виставковому Центрі.

На нашому стенді була представлена фасадна будівельна кераміка: лицьова та клінкерна цегла ТМ Євротон. Величезний інтерес був виявлений до останніх наших новинок: флешованої цегли. Відвідувачі експозиції мали нагоду оцінити якісні характеристики та переваги продукції ТМ Євротон.

Із задоволенням зазначаємо, що виставка в останні роки перетворилася із іміджевої на професійну, питання відвідувачів все більш мають специфічну направленість, і ми раді, що знаходимось у тренді та відповідаємо очікуванням замовників.

Цей захід відкрив компанії «Євротон» великі можливості та перспективи, які ми з радістю будемо втілювати у життя. Впевнені це стане гарною нагодою для розвитку та самовдосконалення як для нас, так і для наших клієнтів!

Саме такі заходи завжди приносять нам нові ідеї та плани для нашого виробництва.

Дякуємо нашим гостям, ми впевнені, що відвідування цієї виставки виявилося для вас корисним, і сподіваємося бачити вас в числі наших замовників!