Компанія « Євротон» стала учасником Конфедерації Будівельників України.

Компанія « Євротон» стала учасником Конфедерації Будівельників України.

25 травня 2021 р. відбулося засідання Ради директорів Конфедерації Будівельників України (КБУ), на якому була присутня Ярослава Острожчук, генеральний директор ТОВ «ТД «Євротон». Одним з ключових пунктів засідання Ради директорів було обговорення питання щодо вступу нових членів до Конфедерації Будівельників України.

Компанія «Євротон» приєдналася до Конфедерації будівельників України (КБУ) і стала частиною сучасної високотехнологічної бізнес-платформи.

Цей крок означає, що ТД «Євротон» став повноправним членом найбільшого галузевого об’єднання, який представляє понад 700 членів будівельних холдингів, асоціацій, об’єднань та має представництва в усіх регіонах України.

Членство у КБУ надасть компанії «ЄВРОТОН» широкі можливості у розвитку та розширені бізнесу, у налагодженні партнерських зв’язків, у формуванні ринку будівельних послуг, що відкриває нові перспективи для реалізації передових прогресивних проектів.

Ключове завдання КБУ як флагмана української будівельної галузі – це сприяння впровадженню європейських цінностей на будівельному ринку України, гармонізація стандартів та підвищення інвестиційного клімату.

На засіданні КБУ також обговорювалися питання:

  • щодо членства КБУ у FIEC (Федерації європейської будівельної галузі). FIEC – представник інтересів будівельного бізнесу в ЄС, до неї входять 31 національні європейські федерації-учасники із 27 країн;
  • ліцензування у будівельній галузі, реформа ДАБІ; обговорювалась можливість спрощення майбутнього ліцензування в рамках реформи архбудконтролю.
    Компанія «Євротон» як новий член КБУ ще раз наголошує, що будівництво – це не лише технології, а високоякісні будівельні матеріали, гарантією чого виступає наша компанія «ЄВРОТОН»!