Компанія «Євротон» стала активним учасником ІІ -го Всеукраїнського з’їзду дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України

Центральною подією XXІ-ї Міжнародної будівельної виставки KyivBuild 2017 став ІІ-й Всеукраїнський з’їзд дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України. У роботі з’їзду взяли участь торгові компанії, архітектори, дистриб’ютори, виробники, які працюють на ринку будівельних матеріалів з усіх регіонів України.

Компанія «Євротон» в черговий раз стала активним учасником Всеукраїнського з’їзду дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України.

З вступним вітальним словом до учасників з’їзду звернувся, Директор Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Панченко Сергій. Зокрема, він відзначив: “Що саме дистриб’ютори повинні якнайтісніше працювати з клієнтами, а не виробники…”

З цікавими доповідями виступили провідні фахівці будівельної сфери. Зокрема, директор ТМ Євротон Ярослава Острожчук, у своїй доповіді зазначила, що на ринку керамічної цегли існує низка проблем, однак, незважаючи на ці труднощі компанія «Євротон» продовжує працювати та нарощувати об’єми продажу керамічної цегли в Україні.

Національний з’їзд дистриб’юторів – це місце, де є унікальна можливість розширити горизонти партнерства з провідними гравцями ринку, познайомитися з сучасними технологіями виробництва будматеріалів, розширити коло потенційних покупців, знайти галузевих партнерів.