Команда «ЄВРОТОН» – активний учасник турніру з міні-футболу.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, а також річниці святкування «Дня Нафтовика» у селищі Рокитне відбувся турнір з міні-футболу серед команд партнерів. У цей день співробітники компаній отримали чудову нагоду проявити себе не біля верстатів, не в кімнатах переговорів і в кабінетах, а на справжньому футбольному полі.

Місцем турніру був обраний відомий стадіон селища Рокитне, Рівненської області, зручність і доглянутість якого вразили навіть досвідчених «професійних уболівальників».

За перемогу змагалися 8 команд:

  • Девелоперський бізнес та Signature;
  • WOG;
  • КОМО та Клуб Сиру;
  • Банк інвестицій і заощаджень (БІЗ);
  • ПортCity, Там-Там та 12 канал;
  • RIXOS;
  • Євротон;
  • Рокитнівський скляний завод (РСЗ);

Емоції на стадіоні вирували, адже потрапити до фіналу хотіли усі. Вболівальники, серед яких було чимало представників від бізнесу та вищого менеджменту, заполонили трибуни та гучними оваціями зустрічали як голи, так і вдало відбиті м’ячі. Але переможцем турніру за правом стала команда компанії WOG.

Неймовірно приємно те, що топ-менеджери, керівництво розуміють важливість таких спортивних зустрічей і самі беруть участь у турнірах. Бо це можливість не тільки «розім’ятися» та показати свій рівень спортивної підготовки, це дає чудову нагоду поспілкуватися в неформальній обстановці з діловими партнерами і конкурентами, краще пізнати своїх співробітників і подарувати колективу незабутнє спортивне свято.

Чемпіонат вразив яскравим національним колоритом, творчим підходом та духом корпоративної єдності, що виявилися у спільній справі та у дозвіллі. На увагу заслуговували не лише самі спортивні змагання, а й загальна атмосфера турніру.

Всупереч прохолодному прогнозу погоди, учасників та гостей заходу зустрічали дуже тепло та привітно. Поруч з футбольним полем організували справжній фестиваль: вже здалеку можна було відчути апетитні аромати з «польової» кухні, що розмістилася просто неба.

Унікальною особливістю зони цього фуд-корту було те, що готували смаколикі самі працівники Рокитнівського склозаводу. а запальні українські пісні у виконанні справжніх професіоналів стали яскравим завершенням свята.