Клінкерна і лицьова цегла ТМ Євротон – відмінний матеріал для оздоблення камінів, печей і мангалів!

Каміни і мангали – це пристрої, вельми затребувані в сучасних будинках. Популярність і різноманітність даних аксесуарів пояснюється їх багатофункціональністю. Вони створюють «правильний» настрій в оселі, додають затишку і комфорту, прикрашають вітальню, стають центром зони відпочинку в будинку і на вулиці. Навколо вуличних мангалів і камінів облаштовуються альтанки або навіси, зручні столи, лавки, шезлонги.

Звичайно ж, якщо Ваш камін, піч або мангал виготовлені з лицьової фасонної цегли ТМ ЄВРОТОН, то вони неодмінно стануть гідною прикрасою будь-якого ландшафту та невід’ємним елементом його дизайну, бо відмінно впишуться в природне довкілля. Адже в професійно облаштованій зоні відпочинку можна розслабитися, поспілкуватися з друзями і приготувати смачні страви – на природі, не відходячи від свого будинку.

Клінкерна і лицьова цегли – одні з найпопулярніших наших продуктів для створення не тільки фасадів будівель, але і камінів, печей та мангалів. Вони доступні в різних формах і розмірах, а також в дуже широкому діапазоні кольорів, тому ви можете легко підібрати матеріал до характеру споруджуваного об’єкта і задуманого архітектурного стилю.
Альтанки з цегляним мангалом знайшли широке застосування в приготуванні їжі на вогні і вугіллі на дачних та присадибних ділянках, в приватних будинках і віллах. Зараз можна зустріти величезну різноманітність варіантів, як зробити мангал з цегли. Їх конструкції вар’юються від простих прямокутних мангалів до витончених і унікальних дизайнерських робіт.

При правильному укладанні клінкерної цегли високі показники її міцності стають суттєвою перевага для мангалів, барбекю та камінів. Крім цього, завдяки високотемпературному випалу при віготовленні, клінкерна та лицьова цегли також здатні протистояти низьким температурам та циклічним змінам.

Отже, цегла ТМ Євротон відмінно підходить для використання її як у будівництві, так і для облаштування зон відпочинку: камінів, печей, мангалів. Крім цього, не варто забувати й про зовнішній вигляд пічної кладки з цегли!
При якісній кладці цегли піч, мангал, барбекю чи камін у Вашому домі легко перетвориться з традиційної конструкції в справжній архітектурний шедевр, який при цьому буде ще й довговічнім, і максимально функціональним!