Компанія «Євротон» прийняла активну участь в бізнес-турі «Вітчизняні будівельні матеріали – шанс оновлення міст та регіонів України»

З 20 по 24 березня 2017 р. відбувся бізнес-тур «Вітчизняні будівельні матеріали – шанс оновлення міст та регіонів України» за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів. Даний бізнес-тур відбувся за участю регіональних державних установ в наступних обласних центрах: Київ, Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ.

У бізнес-конференціях прийняли участь забудовники обласних центрів, міст та областей з усієї України, представники регіональних державних установ, представники регіонального відділення Будівельної палати та Торгово-промислової палати України, а також потенційні замовники будівельних матеріалів.

Компанія «Євротон» в складі делегації прийняла активну участь у бізнес-конференції. Зокрема, директор бізнесу ТМ Євротон Ярослава Острожчук, виступила на засіданні круглого столу в м. Рівному. Вона представила учасникам проекту продукцію ТМ Євротон: клінкерну, лицьову, рядову цеглу. Крім цього, Ярослава відзначила основні переваги продукції ТМ Євротон, та наголосила, що компанія працює в напрямку енергозбереження, довговічності та покращення якісних показників продукції.

Під час бізнес-туру всіма учасниками обговорювались питання щодо проблем в будівництві та ремонті житла кожного з регіонів, а також було наголошено на питанні важливості якісного кадрового навчання.