«Жовта» клінкерна цегла ТМ ЄВРОТОН – рекордсмен з продажів за 2020 рік.

Лицьова та клінкерна цегла ТМ ЄВРОТОН  один з найпопулярніших і затребуваних оздолювальних матеріалів. Вибираючи цеглу для будівництва, увагу приділяють різним показникам, одним найбільш значущих – колір цегли. З усього асортименту цегли ТМ ЄВРОТОН найбільш популярною є – «жовта». З усього об’єму продажів лицьової та клінкерної цегли ТМ ЄВРОТОН за 2020 рік кожна четверта цеглина – це цегла клінкерна «Жовта».  Найпоширенішим видом, як і колись, є одинарна цегла зі стандартними параметрами: довжиною – 25 см, шириною – 12 см, висотою – 6,5 см.  А завдяки зовнішньої поверхні цей матеріал підходить не тільки для фасадів, а й для створення оригінального інтер’єру.

Це чудовий будівельний матеріал з масою позитивних експлуатаційних характеристик. Вона стійка до впливу вологи і несприятливих кліматичних умов, забезпечує високу тепло-та звукоізоляцію. Завдяки щільній структурі, мало зношується з часом і практично не забруднюється. Річ у тому, що забруднення не проникають у структуру поверхні клінкерної цегли, на ній не з’являться тріщини та висоли.

Жовта клінкерна цегла – це ідеальний варіант облицювання зовнішніх стін, цоколів, обрамлення вікон і дверей. Якісно та сучасно виглядає навіть часткове облицювання фасаду чи оздоблення, скажімо, димоходу або огорожі. 

Використовують її також у розробці ландшафтних проектів.