З 2 по 5 серпня компанія «Євротон» провела Міжнародну конференцію дистриб’юторів!

З 2 по 5 серпня біля Львову на базі «Бухта Вікінгів» компанія Євротон провела чергову щорічну зустріч партнерів торгової марки «Євротон».

Близько сотні дистриб’юторів з різних регіонів України та стратегічні партнери з експортного ринку Казахстану, Грузії, Румунії, Росії, Білорусії з’їхались на конференцію, щоб більше дізнатись про новинки торгової марки, побувати на заводі, а також висловити свої пропозиції щодо співпраці.

Першого дня експортери мали змогу відвідати виробничі лінії ПрАТ «Роздільський керамічний завод». Їх ознайомили з планом реконструкції лінії, яка планується на зимовий період 2017-2018 р.

Під час екскурсії пройшла відкрита жвава бесіда представників заводу  та дистриб’юторів щодо покращення якості продукції, збільшення асортименту.

Крім цього, обговорювались питання щодо пакування та транспортування цегли.

Наступного дня в рамках конференції було проведено засідання круглого столу.

На конференцію прибули: президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Салій Іван Миколайович, директор ДП “НДІБМВ”, к.т.н. Дюжілова Наталія Олександрівна та президент Всеукраїнської організації “Жива планета” Берзіна Світлана.

На початку конференції з вітальним словом виступила Директор бізнесу ТМ Євротон Ярослава Острожчук, яка підвела підсумки за минулий рік, подякувала за співпрацю в нестабільних умовах, відзначила перспективні напрямки розвитку торгової марки «Євротон».

В рамках зустрічі з доповіддю виступив президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Салій Іван Миколайович.

Під час виступу Іван Миколайович висвітлив стан та перспективи розвитку будівельного комплексу в Україні вцілому. Салій І. М. професійно і масштабно інформував учасників конференції про стан економіки в Україні, шляхи адаптації управління підприємствами України до європейських практик.

Про важливість екологічної сертифікації для українських підприємств наголосила у своєму виступі Президент Всеукраїнської організації «Жива планета» Світлана Берзіна.

Вона відмітила, що на сьогоднішній момент в Україні вже 60 підприємств отримали екологічний сертифікат на продукцію. Хоча ця цифра є досить малою, все ж ряд підприємств переконані в тому, що екологічна сертифікація необхідна та дасть змогу надати екологічні переваги продукції відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14024.

Конференція дала можливість презентувати новий вид продукції ТМ Євротон – флешинг цегли, яку планується виготовляти, після реконструкції лінії у 2018 році.

Даний вид цегли отримав схвальні відгуки від учасників конференції, особливо було відзначено цей продукт, як такий, що дозволяє втілювати найсміливіші креативні фантазії архітекторів та будівельників.

Підсумком конференції було відзначення та нагородження лідерів продажу цегли ТМ Євротон в різних регіонах України та країн-експортерів за 2016 рік. Цінуючи надійних дистриб’юторів Ярослава Острожчук відмітила характерні особливості кожного лідируючого дистриб’ютора та нагородила пам’ятними відзнаками і дипломами.

Лідерами продажу у Західному регіоні стали ТОВ «Блок Трейд» м. Луцьк.

та ТОВ «Шаян» м. Ужгород

Лідер продаж у центральному регіоні – ТОВ «Компанія ЕОС» м. Київ.

та ТОВ «Грандіс» м. Вінниця

Лідер продаж у східному регіоні – ТД «СДК» м. Дніпропетровськ.

Лідер продаж у південному регіоні – ТОВ «Майстер Плюс» м. Ізмаїл Одеська обл.

Серед експортерів лідерами продажів були відзначені представники з Казахстану та Білорусі.

ТОО «Фасад-Оптіма» – лідер експорту в Республіку Казахстан.

ПП Конєчна Наталія Іванівна – лідер експорту в Республіку Білорусь.

Присутні мали нагоду познайомитися із новими партнерами, перейняти і поділитися професійним досвідом, а також обговорити подальші шляхи взаємовигідної співпраці.

Атмосфера щорічної зустрічі із дистриб’юторами, як завжди, була не просто дружньою, а навіть родинною, про що свідчать відгуки як дистриб’юторів так і гостей конференції.

Всі учасники конференції отримали сувенірну продукції з нагоди Дня Будівельника!

Нам все вдалося!