З 12 по 15 серпня 2015 р. компанія «Євротон» провела конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон

З 12 по 15 серпня 2015 р. відбулась конференція дистриб’юторів цегли ТМ Євротон.

На конференції були присутні представники компаній України, Казахстану, Білорусі та Росії, чия діяльність пов’язана з продажем клінкерної та лицьової цегли ТМ Євротон, а також представники Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, преси, представники ПрАТ «Роздільського керамічного заводу».

У рамках конференції відбулося засідання, на якому були обговорені питання щодо розширення асортименту продукції та збільшення об’ємів продажу цегли. Крім цього, обговорювались питання щодо пакування та транспортування цегли.
Директор ТМ «Євротон» Острожчук Ярослава Юріївна підвела підсумки співпраці за 2014-2015 роки, а також представила та нагородила грошовою винагородою лідерів продажу клінкерної та лицьової цегли серед дистриб’юторів.

Під час конференції відбулась презентація нового каталогу продукції ТМ Євротон та нового випуску «Будівельного журналу» (Керамічне будівництво). Крім цього було представлено оновлену версію сайту , який є більш змістовним і має більше корисної інформації про клінкерну та лицеву цеглу ТМ Євротон. Оновлений сайт запрацює вже з вересня 2015 року.

Під час конференції виступив Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, Іван Салій, який відзначив сильні та слабкі сторони будівельного ринку, а також перспективні напрямки розвитку України.

В ході конференції була проведена екскурсія на виробничі лінії ПрАТ «Роздільський керамічний завод». Під час екскурсії пройшла відкрита жвава бесіда представників заводу та дистриб’юторів щодо вирішення питання плідної взаємодії.