З 12 по 15 червня 2012 р. відбулась міжнародна конференція імпортерів цегли ТМ Євротон

З 12 по 15 червня 2012 року на курорті Трускавець, а саме в курортному комплексі «Ріксос-Прикарпаття» відбулась міжнародна конференція імпортерів цегли ТМ Євротон.

На конференції були присутні представники компаній Білорусії, Казахстану, Росії, чия діяльність пов’язана з продажем клінкерної та лицьової цегли ТМ Євротон. У рамках конференції відбулося засідання «круглого столу», на якому були обговорені питання щодо розширення ринку та збільшення об’ємів продажу цегли на експорт. Одним з важливих питань, яке обговорювалось на конференції – це експортні поставки цегли залізничним транспортом. Був представлений лист-звернення асоціації «Всеукраїнського союзу виробників будівельних матеріалів та виробів» до Президента України В. Ф. Януковича з проханням провести ряд реформ в «Укрзалізниці» аби покращити роботу щодо відвантаження цегли на експорт.

Також відбулася презентація нового виду продукції ТМ Євротон – клінкерної цегли білого кольору «Тоскана». Білий колір в дизайні екстер’єрів вважається класичним. Дистриб’юторами було відзначено, що новинка гарно буде поєднуватись в облицюванні будинків з іншими кольорами цегли ТМ Євротон, такими як червоний або коричневий. Були визначені також шляхи просування нового товару на ринок.