З 08 по 10 серпня 2013 р. компанія «Євротон» провела ІV конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон

З 08 по 10 серпня 2013 р. на базі відпочину «Бухта Вікінгів», що знаходиться поблизу м. Львів, відбулась конференція дистриб’юторів цегли ТМ Євротон.

На конференції були присутня рекордна кількість представників різних компаній як України, так і компаній Білорусії, Казахстану, Росії, Румунії, чия діяльність пов’язана з продажем клінкерної та лицьової цегли ТМ Євротон.

У рамках конференції відбулося засідання «круглого столу», на якому були обговорені питання щодо вдосконалення партнерських стосунків, підвищення якості продукції, розширення асортименту продукції, ефективних комунікацій, розширення ринку та збільшення об’ємів продажу цегли. Також, були розглянуті такі важливі питання, як робота в міжсезоння, цінова політика.

Директор ТМ «Євротон» Острожчук Ярослава Юріївна підвела підсумки співпраці за 2013 рік, а також представила та нагородила грошовою винагородою лідерів продажу клінкерної та лицьової цегли серед дистриб’юторів.

В ході конференції була проведена екскурсія на виробничі лінії та лабораторію ПрАТ «Роздільський керамічний завод». Під час екскурсії пройшла відкрита жвава бесіда представників заводу та дистриб’юторів щодо вирішення питання плідної взаємодії.

Закінчивши офіційну частину всю аудиторію охопив романтичний настрій. Корпоративний захід став для гостей довгоочікуваним відпочинком після кропіткої і наполегливої роботи. Неформальне спілкування між учасниками конференції проходило на рівні дружніх відносин. Танці, спортивні змагання були просто чудові, а особливо проходження мотузкового шляху викликало багато позитивних емоцій та сплеск адреналіну.

І не випадково, конференція відбувалась саме напередодні професійного свята «Дня будівельника». Тому учасники конференції мали нагоду привітати один одного з цим святом.