З 03 по 05 серпня 2016 р. компанія «Євротон» провела міжнародну конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон

З 03 по 05 серпня 2016 р. в готельно-ресторанному комплексі «Бабусин сад», що знаходиться поблизу м. Києва відбулась конференція дистриб’юторів цегли ТМ Євротон.

Чергова конференція зібрала більше 60 представників офіційних дистриб’юторів з України, Казахстану, Білорусі, Росії та Угорщини, а також представників Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, Науково-дослідного інституту матеріалів та виробів, засобів масової інформації: будівельного порталу Build Portal, галузевих журналів ProfBuild, Будівельний журнал, «Будівельні технології та конструкції».

Цей спеціалізований форум став унікальним майданчиком для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем та перспектив галузі.

У рамках конференції відбулося засідання «круглого столу», на якому були обговорені питання щодо вдосконалення партнерських стосунків, підвищення якості продукції, розширення асортименту продукції, ефективних комунікацій, розширення ринку та збільшення об’ємів продажу цегли. Також, були розглянуті такі важливі питання, як робота в міжсезоння, цінова політика.

Представники компанії «Євротон» під час бізнес-форуму надавали не лише всю необхідну інформацію про експлуатаційні характеристики клінкерної та лицьової цегли, а й розкривали архітектурні і дизайнерські можливості на прикладах побудованих об’єктів. А ще всі разом роздумували над тим, що треба зробити, щоб збільшити рівень продажів через дилерську мережу та сучасні мережі роздрібної торгівлі.

Під час конференції відбулася презентація нових видів продукції ТМ «ЄВРОТОН».

Нова продукція була представлена декількома позиціями:

  • клінкерна цегла «Бордо» євроформату (0,75 NF) розміром 250х65х90;
  • повнотіла клінкерна цегла «Мілан»;
  • новий вид клінкерної цегли «Тоскана»;

Учасники конференції із захопленням розглядали зразки нової продукції, які були виготовлені на ПрАТ «Роздільський керамічний завод».

З доповіддю виступив Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів та виробів Іван Миколайович Салій. Ним було відзначено сильні та слабкі сторони будівельного ринку, а також перспективні напрямки розвитку будівельної галузі України.

Директор компанії «Євротон» Острожчук Ярослава Юріївна підвела підсумки співпраці за 2015-2016рр.,а також представила та нагородила грошовою винагородою лідерів продажу клінкерної та лицьової цегли серед дистриб’юторів.

Серед вітчизняних лідерів продаж:

Лідер з продажів у Західному регіоні – ТзОВ «Лавіс», м.Рівне;

Лідер з продажів у Центральному регіоні – ТзОВ «Алана Трейд», м.Київ;

Лідер з продажів у Південному регіоні – ТзОВ «Майстер Плюс», м.Ізмаїл, Одеська обл;

Лідер з продажів у Східному регіоні – ТзОВ «СДК», м.Дніпропетровськ;

Найкращими експортерами за підсумками 2015-2016рр стали:

ТОО «ФасадОптіма» – лідер експорту в Республіку Казахстан;

ПП Конєчна Наталія Іванівна – лідер експорту в Республіку Білорусь.

Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Іван Миколайович Салій нагородив лідерів з продаж книгами про будівельну галузь власного авторства!!!

Директор Науково-дослідного інституту будівельних матеріалів та виробів Наталя Дюжилова привітала компанію Євротон з успішним проведенням чергової конференції.

Також пані Наталя розказала про діяльність інституту, а також перспективи розвитку.

Керівництво компанії «Євротон», провідні інженерно-технічні фахівці створили атмосферу дружнього спілкування, кожен гість міг висловити свою думку стосовно умов співпраці, якості як самої продукції, так і логістики, задати будь-яке питання і тут же отримати компетентну відповідь.