Святкування з нагоди 20-річчя ПрАТ «Роздільський керамічний завод»

«Вже 20-ть літ даруєм радість людям»

з нагоди святкування 20-річчя ПрАТ «Роздільський керамічний завод»

02.11.2015 р.

Цьогоріч ПрАТ «Роздільський керамічний завод» отримав горде звання ювіляра! Це не звичайне День народження, а 20-та річниця успішної діяльності на теренах України та за кордоном.

30 жовтня 2015 року в ресторані «ДІМ», що знаходиться в смт. Розділ Львіської області, за багатим та гостинним столом зібралися всі працівники ПрАТ «РКЗ» і «ЄВРОТОН», а також поважні гості, щоб відсвяткувати цю визначну подію в історії компанії.

Розпочалося святкування з виступу директора ТМ «ЄВРОТОН» Острожчук Ярослави Юріївни, яка щиро привітала всіх працівників заводу та гостей з ювілеєм ПрАТ «РКЗ». Ярослава Юріївна відзначила, що 26 жовтня 1995 року вийшла перша партія цегли, тому саме в цей день ми святкуємо день заснування заводу. Вона відмітила, що основним досягненням заводу було те, що виробничі потужності заводу при запуску були розраховані на виробництво рядової цегли, а вже в 2002 році підприємство взяло курс на освоєння виробництва лицевої а вже пізніше і клінкерної цегли.

Всі присутні на початку урочистостей вшанували хвилиною мовчання талановитого організатора, акціонера, бізнесмена-мецената Ігоря Мироновича Єремеєва, який трагічно загинув в серпні цього року, а також Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

З привітальним словом виступив президент Всеукраїнського союзу виробників будівельних матеріалів Салій І. М., він вручив пам’ятну картину і керамічний блок, а також побажав успіхів і подальшого розвитку ПрАТ «Роздільський керамічний завод».

Для того, щоб привітати рідний колектив з ювілеєм, виступив директор ПрАТ «Роздільський керамічний завод» Бурун Олександр Іванович, який побажав усім впевненості у завтрашньому дні та продуктивності праці, яка сприятиме покращенню добробуту працівників заводу.

Усіх присутніх з сцени привітали зі святом: голова районної ради м. Миколаїва Жила Ольга Володимирівна; голова Миколаївської райдержадміністрації Папуга Ярослав Богданович; голова сільської ради смт. Розділ Рагуля Марія Миколаївна.

На святковому заході також був присутній колишній генеральний директор державно-хімічного підприємства «Сірка» Венчак Володимир Володимирович, який вручив директору ПрАТ «Роздільський керамічний завод» Буруну Олександру Івановичу ікону «Покров Пресвятої Богородиці».

Під час святкування ветерани виробництва, фахівці, які здійснювали монтаж заводських ліній, ділилися теплими спогадами про введення заводу в експлуатацію та налагодження технологічного процесу виробництва цегли.

На святкуванні ювілею було відзначено та нагороджено грошовою премією робітників-ветеранів, які запускали підприємство та пропрацювали на заводі 20 років. Таким чином, компанія «ЕВРОТОН» уже вкотре підтвердила, що цінує та турбується про своїх фахівців. Саме така внутрішня політика компанії вже протягом багатьох років забезпечує стабільність розвитку та авторитет.

Також гостей вразила розважальна програма за участю популярного українського вокального квартету «АКОРД», до складу якого входять заслужені артисти України Олег Гонтар, Микола Палій, Віктор Мрочко та Андрій Зарицький та не менш відомого аматорського місцевого колективу тріо «Перлина» з Нового Роздолу у складі Наталії Фіцала, Люби Вей, Мирона Гуги.

Святкового настрою додали виступи юних артистів, вони зустріли гостей віршованими вітаннями.

Не менш вражаючим був святковий торт – копія цегляного будинку, майстерно виконана на замовлення з нагоди яскравого дійства. 20-ть свічок символічно «задули» директор ТМ «ЄВРОТОН» Острожчук Ярослава Юріївна та директор «Роздільський керамічний завод» Бурун Олександр Іванович.

В атмосфері радісних посмішок та щирого спілкування усі працівники компанії мали нагоду краще пізнати один одного та поділитися святковими враженнями. Святкування з нагоди 20-ти річчя компанії ще більше згуртувало дружній колектив, подарувало неймовірні емоції та бажання досягати ще більших висот на благо компанії.

Яскраво, весело, цікаво, неперевершено – ось неповний перелік слів, які якнайкраще описують вечір на честь 20-тої річниці успішної діяльності ПрАТ «РКЗ».