Результати виставки «Budma-2015 » в м. Познані (Польща)

Компанія «Євротон» прийняла участь у Міжнародній архітектурно-будівельній виставці «Budma-2015», котра проходила в м. Познань (Польща) з 10 по 13 березня 2015 р. у виставковому комплексі Międzynarodowe Targi Poznańskie Sp. z o.o., ul.Głogowska 14, 60-734 Poznań.

Вже котрий рік поспіль згадана будівельна виставка є кращим профільним заходом Польщі, що вирізняється насиченою діловою програмою, високою активністю відвідувальної аудиторії.

Середовищем обміну думками, місцем зародження нових ідей та укладання контрактів став стенд ТМ Євротон.

Стенд ТМ Євротон став спеціальною платформою для спілкування професіоналів будівельного ринку з архітекторами, приватними забудовниками, власниками об’єктів комерційної нерухомості і промислових об’єктів. Всі бажаючі мали змогу побачити та оцінити продукцію ТМ Євротон.

Наші менеджери опрацювали сотні контактів та провели десятки переговорів. А також, отримали велику кількість пропозицій щодо співпраці з представниками різних будівельних та торгових організацій, що дає нам можливість планувати активне розширення дистриб’юторської мережі і прогнозувати ріст попиту на продукцію ТМ Євротон в поточному році.

Висловлюємо подяку всім гостям виставки за надану увагу до самого заходу і до нашої торгової марки. Сподіваємось, що наші рекламні матеріали будуть корисні Вам у виборі партнера.