Результати виставки AstanaBuild 2013

З 22 по 24 травня 2013 року у виставковому центрі «Кормі» м. Астана (Казахстан) проходила XV Ювілейна Казахська Міжнародна виставка AstanaBuild – «Будівництво та інтер’єри, Опалення та вентиляція, Вікна та двері, фасади, Дорожнє будівництво, Кераміка і камінь». За свідченням учасників виставки та оптових покупців виставка «AstanaBuild-2013» знову постала перед професійним співтовариством, як прекрасна платформа для успішної реалізації комерційних планів і виходу на ринок Казахстану.

Інтерес, виявлений відвідувачами до стенду ТМ «Євротон» показав, що ринок Казахстану має досить великий потенціал для зростання і збільшення продажу цегли.

Підтвердженням активної роботи менеджерів на виставці стала стаття в Казахській газеті «Строительный вестник», в якій було відзначено компанію, як одну з найактивніших на виставці.

На виставковому стенді компанії продукцією ТМ Євротон цікавились керівники і співробітники будівельних компаній, архітектори і приватні забудовник. Крім того, представники компанії інформували потенційних замовників щодо якості і відмінних властивостей клінкерної та лицьової цегли ТМ «Євротон».

Результатом участі у виставці стало встановлення нових контактів з потенційними покупцями та розміщення низки великих замовлень по всьому асортименту продукції ТМ «Євротон» від іноземних компаній.