Представники компанії ТМ «Євротон» відвідали 24-у міжнародну виставку технологій та обладнання для керамічної промисловості TECNARGILLA 2014

Делегація Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, на чолі з директором та технічним директором ТМ Євротон відвідали 24-у міжнародну виставку технологій та обладнання для керамічної промисловості Tecnargilla 2014.

Саме, з метою розширення асортименту клінкерної та лицьової цегли: розширення фактур, кольорів цегли,а також пошук новітнього обладнання для виробництва цегли, керівництвом ТМ Євротон, було прийнято рішення щодо відвідування виставки Tecnargilla 2014.

Tecnargilla – провідна виставка технологій та поставок для виробництва керамічних виробів та цегли, проходить в Ріміні (Італія).

Паралельно на виставці Tecnargilla представлені 3 спеціалізовані секції:

Kromatech, присвячена, технологіям барвників, подання творчого потенціалу і тенденцій в керамічній промисловості, що стало всесвітньою передовою вітриною для глазурі та сектора постачальників сировини.

Claytech присвячена поставці технологій для цегляної і плиткової промисловості, яка була надзвичайно добре зустрінута публікою під час її першого проведення в 2004 році і націлена на досягнення подальшого зростання в наступному році.

Kermat – нові технології керамічної промисловості.