Лицьова цегла ТМ ЄВРОТОН

Лицьова цегла ТМ ЄВРОТОН – класичний та надійний будівельний матеріал для облицювання фасадів будинків.

Ріст числа вимогливих індивідуальних і корпоративних замовників будівництва обумовив інтерес до високодекоративних фасадних матеріалів. Один з таких матеріалів – лицьова цегла. Цегла ТМ ЄВРОТОН відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, довговічністю та природними кольорами.

Лицьова цегла – це кераміка для тих, хто має свій стиль, вишуканий смак і вимагає від матеріалу високої якості та естетичної привабливості. Широко використовується в приватному котеджному та багатоповерховому будівництві. Матеріал забезпечує надійний захист приміщень від холоду при мінімальних енерговитратах та опалення; а також збереження оптимальної вологості, при чому є недороговартісним продуктом.

Завдяки різноманітності кольорів та форм цегла ТМ ЄВРОТОН пропонує широкі можливості для дизайнерів. ЄВРОТОН – це продукт, що вдало поєднує естетику, традиції та інновації в архітектурі. Лицьова цегла є екологічно чистим продуктом, абсолютно нешкідливим для здоров’я людини і вільним від алергенів і шкідливих домішок.

Передові технології виробництва та глиниста сировина дозволяють отримувати облицювальний матеріал найвищого гатунку – будинки, що побудовані багато років тому, до цього дня радують своїм бездоганним виглядом.

Вся продукція ТМ «ЄВРОТОН», що виготовляється на ПрАТ «Роздільський керамічний завод», сертифікована виробником і відповідає вимогам ДСТУ, що висуваються до лицьової керамічної цегли.

Лицьова цегла ТМ ЄВРОТОН має високу марку міцності М-150-М-200 та виготовляється трьох розмірів: одинарна-250х120х65мм; потовщена – 250х120х88мм; «брусок ВФ-16» – 250х65х65мм. Вся продукція пакується на піддонах та захищена поліетиленовою плівкою від зовнішніх факторів.

Марка морозостійкості лицьової керамічної цегли ТМ ЄВРОТОН – від F50-F100, виріб витримує мінімум 50-100 циклів заморожування/відтавання без руйнування. Цегла має мале водопоглинання (від 6 до 12 %). Більше того, цегла не втрачає блиск під впливом сонцю, вітру чи дощу, а навпаки стає ще привабливішою. Цегляна будівля завжди тепла та затишна.