Компанія «ЄВРОТОН» прийняла участь в засіданні Конфедерації будівельників України, яке відбулося з нагоди 10-річчя від дня заснування!

3 серпня 2021 року з нагоди 10-річчя Конфедерації будівельників України та напередодні професійного свята – Дня будівельника – відбулось урочисте засідання КБУ. Вражаючі результати десятирічної діяльності свідчать про правильно розставлені пріоритети, уміння чітко розуміти суть проблем будівельників країни та вживати ефективні кроки для їх вирішення.

Конфедерація розпочала роботу десять років тому і зараз це найчисельніше та найпотужніше професійне об’єднання в країні. До складу КБУ наразі входить понад 700 компаній. За десять років з моменту створення пройдено значний шлях. Конфедерація зарекомендувала себе як сумлінна та надійна структура. Підвищення якості та безпеки об’єктів, що зводяться, захист інтересів будівельних компаній, поліпшення взаємодії компаній-забудовників та органів влади – ось ті цілі, які вона реалізує.

Відкрив урочисте засідання Президент КБУ Лев Парцхаладзе, який привітав представників будівельної галузі з 10-річчям Конфедерації та прийдешнім професійним святом. За словами Льва Парцхаладзе, Конфедерація продовжує системно і плідно працювати для успіху будівельного бізнесу, а також поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Завершив він свою промову словами: «У всі часи робота будівельників була і залишається однією з найбільш затребуваних та шанованих, яка вимагає знань і творчого підходу. Бути причетним до цієї благородної професії – велика честь та відповідальність.»

Почесним гостем на святі був Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі. Політик зазначив, що «забудовники не тільки розбудовують міста та державу, а й контролюють проведення реформ, дуже важливих для розвитку галузі й для країни в цілому».

На святкування у готелі Inter Continental Kyiv зібрались члени КБУ з усіх регіонів України аби підбити підсумки та поділитися своїм баченням розвитку галузі. Професійну спільноту також прийшли привітати керівництво органів державної влади, народні депутати України, представники бізнес-асоціацій та міжнародних організацій. З нагоди професійного свята кращі представники галузі отримали відзнаки.

Зустріч завершилася святковими заходами з нагоди 10-річного ювілею КБУ та прийдешнього професійного свята Дня будівельника.