Компанія «ЄВРОТОН» прийняла участь у футбольному турнірі присвяченому до Дня Захисника України!

Ми щиро дякуємо кожному, хто захищав і продовжує захищати нашу країну на Сході. Тож підтримати ініціативу щодо проведення футбольного турніру з нагоди Дня Захисника України стало гідним завданням для працівників компанії «Євротон».

В середині жовтня, незважаючи на похмуру дощову погоду золотої осені на футбольному майданчику стартувала футбольна баталія за ініціативи учасника АТО ЯРОСЛАВ РАДЧУКА. У турнірі взяли участь аматорські команди досвідчених майстрів та талановита молодь, (які віддають улюбленій грі весь свій вільний час), «Ватра» і «Євротон» з с. Новий Розділ, та команди «Галичина» с. Вибранівка і «Чижичі» с. Чижичі.

Провести стартовий двобій по жеребкуванню випало командам «Галичина» та «Чижичі» де у важкій запеклій боротьбі два тайми, футбольна фортуна усміхнулась молодій амбіційній команді з с. Чижичі, яка з рахунком 9:7 перемогла своїх іменитих суперників й здобула таку важливу для себе перемогу.

У другій грі показали своє вміння володінням м’ячем на футбольному майданчику команди «Євротон» та «Ватра». У напруженій боротьбі перемогу з рахунком 7:4 вирвали футболісти з команди «Ватра».

За ІІІ-ІV місце боролись команди «Галичина» та «Євротон», які у стикових поєдинках не змогли перемогти своїх суперників. Ніхто з суперників не хотів без бою поступатись.

У нелегкій безкомпромісній боротьбі за кожний забитий м’яч поєдинок закінчився з рахунком 6:10 на користь команди «Євротон». Це дало можливість команді «Євротон» піднятись на третю сходинку п’єдесталу.

Нехай така невелика підтримка з боку нашої компанії стане доречною для вас!

Щиро дякуємо!