Компанія  «Євротон»  оголошує  про початок  продажу  клінкерної керамічної  РИФЛЕНОЇ цегли

Орієнтуючись на все більш вибагливі потреби кінцевого споживача, компанія «Євротон» розпочала виготовлення РИФЛЕНОЇ клінкерної цегли. Рифлення цегли – це видавлення візерунків на лицевих сторонах цеглини. Доцільність освоєння такого виду продукції продиктована саме тенденціями розвитку ринку фасадних матеріалів.

В кінці липня 2014 року вийшла перша серійна партія клінкерної рифленої цегли червоного («Бодо»), жовтого («Корсіка»), білого («Тоскана») та коричневого («Мілан») кольорів виробництва Роздільського керамічного заводу. Результати випробувань підтвердили високу якість отриманої продукції, яка з серпня 2014 року доступна у всіх торгівельних точках наших дистриб`юторів.

Рифлена клінкерна цегла надасть неповторної форми і кольору кожній будівлі та допоможе втілювати креативні побажання забудовника, так як відмінно компонується з відомими будівельними матеріалами: каменем, деревом, склом та металом.

Це перший крок зроблений спеціалістами підприємства у розширенні асортименту фактур. Наш багаторічний досвід роботи і технологічні можливості обладнання дозволяють і надалі розширяти асортимент продукції високої якості та в необхідних об`ємах. Дистриб’ютори компанії Євротон схвально оцінили вигляд та якість рифленої цегли, що дозволяє зробити висновок – компанія «Євротон» рухається у вірному напрямку.