Компанія «Євротон» анонсувала новий продукт – клінкерну керамічну цеглу «МОДЕНА»!

Компанія «ЄВРОТОН» з успіхом продовжує оновлювати свій асортимент та розширює гаму кольорової клінкерної цегли ТМ Євротон.  До вже існуючої цегли  сірого кольору, стандартного розміру 250х120х65, додано новий модний відтінок – «МОДЕНА».

Було здійснено низку випробувань нового виду продукції, в результаті чого підтверджено високу якість отриманої цегли. Клінкерна цегла «Модена»  має найкращі експлуатаційні характеристики: добірна міцність, низьке водопоглинання, висока морозостійкість та довговічність.

Оксана Вітковська
Оксана Вітковська
Регіональний менеджер Західно-Центрального регіону

+38 (073) 123 45 31

Регіони: Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільска, Хмельницька, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Київська, Житомирська, Вінницька області
Перейти до продукції

Ще один аргумент на користь клінкерної цегли «Модена» – згідно з традиціями компанії нова продукція характеризується відмінною якістю та естетичною бездоганністю. Даний вид цегли відрізняється привабливим зовнішнім виглядом та елегантним кольором холодного сіруватого тону з металевим відтінком. Маємо надію, що будинки, облицьовані сірою цеглою ТМ ЄВРОТОН будуть унікальні, виглядатимуть стильно, акуратно та затишно! 

 

Окрім чудових естетичних даних і неперевершених фізико-технічних параметрів клінкерна керамічна цегла «Модена» має ще одну важливу особливість: вона є абсолютно екологічно чистою і не шкідливою для здоров’я людини.

Компанія «Євротон» й надалі не припиняє постійну роботу над розширенням асортименту, спрямовуючи свою діяльність на досягнення найвищої якості продукції та задоволення смаків найвибагливіших клієнтів.