День праці

02 серпня 2013 року, в п’ятницю, працівниками управляючої компанії «Євротон» була організована дружня поїздка на ПрАТ «Роздільський керамічний завод».

02 серпня 2013 року, в п’ятницю, працівниками управляючої компанії «Євротон» була організована дружня поїздка на ПрАТ «Роздільський керамічний завод». В акції взяв участь весь персонал управляючої компанії «Євротон». Така акція проводилась з метою знайомства керівниками з щоденною роботою та новаціями в роботі працівників ПрАТ «РКЗ».

Одним із задумів директора в цей день була організація складання цегли на піддони працівниками управляючої компанії «Євротон». Працювали всі дружно, разом з директором бізнесу та директором заводу. Ця робота виявилась досить важкою та й відчути себе вантажниками було складно. Адже цегла складається вручну, відбраковується, перекладається смужками і полотном, і враховуються особливості кладки цегли в ряди. Далі піддони добре кріпляться, маркуються та обшиваються термозбіжною плівкою. Працівники відчули й оцінили важку працю вантажників, перевірили надійність пакування піддонів.

«Ми організували таку акцію, аби бути ближче до своїх клієнтів. Сподіваюсь, що день праці був корисним як для рядового персоналу так і для керівників» – сказала при підведенні підсумків директор бізнесу Ярослава Острожчук. «Такі заходи ми будемо проводити і у майбутньому, щоб чути думку робітників та споживачів, з метою більшого розуміння процесів, котрі відбуваються на заводі»

Дана акція ще раз довела, що незалежно від посади, місця роботи, робота кожного працівника є дуже важливою складовою одного цілого механізму – Бізнесу. Кожен повинен виконувати свої обов’язки досконало та професійно. Адже кінцева мета нашої роботи – це якісне виробництво найкращої цегли, гідний сервіс обслуговування та задоволення потреб найвибагливіших клієнтів. Ми прагнемо бути кращими у всьому!