4 березня 2015р. в рамках виставки « Kyiv Build 2015» відбулась конференція «Кераміка в будівництві та архітектурі»

4 березня 2015 року – відбувся День кераміки на виставці Kyiv build’2015, під час якого відбулася третя міжнародна конференція «Кераміка в будівництві та архітектурі».

В конференції прийняли участь керівники та спеціалісти будівельних і проектних організацій, підприємств з виробництва будівельних матеріалі, технологи, інженери, архітектори, дизайнери.

Компанія Євротон прийняла активну участь у цій діловій події.

Перед учасниками та гостями конференції із доповіддю виступила директор Острожчук Ярослава Юріївна. Директор ТМ «Євротон» представила: «Світовий досвід виробництва будівельної кераміки: підсумки BAU-2015 В Мюнхені та розвиток експортних продажів у співпраці з Європейською асоціацією виробників і дистриб’юторів будівельних матеріалів UFEMAT».

На конференції були також представлені доповіді на актуальні теми розвитку галузі та модернізації виробництва, застосування будівельної кераміки в архітектурі. Крім компанії Євротон на конференції були представлені презентації таких підприємств, як: ТОВ «Кузменецький цегляний завод», ПП «Бералмар», ТОВ «СОКА Україна» та ін.