21 січня 2015 року, компанія «Євротон» прийняла участь в конференції «Україна: інвестуй у майбутнє»

21 січня 2015 року, в рамках світової будівельної виставки BAU-2015 (м. Мюнхен, Німеччина) відбулася бізнес-конференція«Україна: інвестуй у майбутнє».

Захід проводився з ініціативи Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, Європейської асоціації виробників та дистриб’юторів будматеріалів UFEMAT, спільно з Міністерством регіонального розвитку та будівництва України, а також за підтримки Генерального консульства України в Мюнхені.

На конференції виступили Антоніо Балістер, президент Європейської асоціації виробників та продавців будматеріалівUFEMAT, Роман Тарновський, президент Польської федерації виробників будівельних матеріалів та віце-президент UFEMAT, котрі привітали усіх учасників конференції та вказали у своїй промові на основні напрямки співробітництва.

Компанія «Євротон» взяла активну участь у цій діловій події, яка дозволила представити український будівельний комплекс і його можливості європейським інвесторам та торговельним партнерам.

Перед учасниками та гостями конференції із доповіддю виступила директор Острожчук Ярослава Юріївна. Директор ТМ «Євротон» представила основні напрямки діяльності компанії, сучасні технології виробництва продукції, здобутки у вітчизняній будівельній галузі.

Крім компанії Євротон на конференції були представлені презентації таких підприємств, як: «Сканрок», «Термолайф», «Керамейя», «Ковальська», «Слобожанська будівельна кераміка» та ін.

У конференції взяли участь представники європейських бізнес асоціацій, фінансових інститутів та будівельних компаній. Під час засідання обговорювались питання щодо будівельного потенціалу України в цілому, а також були налагоджені контакти з європейськими будівельними компаніями щодо перспектив співпраці.

Загалом, конференція показала, що Україна та зокрема компанія «Євротон» повністю готова до взаємовигідної співпраці з європейськими компаніями.