20 березня 2019 року компанія «Євротон» провела конференцію дистриб’юторів цегли ТМ Євротон

20 березня 2019 року, відбулась щорічна конференція, в якій взяли участь близько 60 представників компанії «Євротон».

Під час конференції генеральний директор Групи компаній «Євротон» Ярослава Острожчук поділилася досягненнями компанії «Євротон» у 2018 році, перспективами розвитку та стратегічними планами на 2019 рік. Також проаналізували розвиток ринку фасадної кераміки.

Як і зазвичай, важливою темою обговорення було розширення асортименту цегли, впровадження інновацій, покращення умов співпраці.

Також під час конференції виступив Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Іван Миколайович Салій. Він зазначив:  «Будівельна галузь розвивається, нехай і не такими темпами як хотілося б, але все одно йде вперед. Так, могли б мати більш вагомі результати… Наприклад, у 2018 році обсяг будівництва в Україні сягнув 3,2 мільярда євро. Порівняно із сусідами будуємо дуже мало. Скажімо, в Польщі два роки тому цей показник був на відмітці 48 мільярдів євро, в Угорщині – 6, Румунії – 9.»

По завершенню офіційної частини відбулось урочисте нагородження дилерів, які показали найкращі результати роботи за підсумками 2018 року.

Лідером продаж у Західному регіоні та в Україні вцілому став ТОВ «Лавісс-Брік» м. Луцьк.

Лідерами продаж у Центральному регіоні стали дві дилерські компанії.

ТОВ «Компанія ЕОС» м. Київ.

ТОВ «Фасад» м. Київ.

Лідер продаж у Південному регіоні – ТОВ «Майстер Плюс» м. Ізмаїл Одеська обл.

Лідер продаж у Східному регіоні – ТОВ «СДК» м. Дніпро.

Також було відзначено мережу будівельних гіпермаркетів «Епіцентр», з якою компанія «Євротон» успішно працює з 2003 року.

У промові гендиректор подякувала дистриб’юторам за взаємовигідну співпрацю та висловила щирі побажання щодо вдосконалення партнерських стосунків.

Як завжди, після офіційної частини відбувся святкових банкет, де всі учасники мали змогу поспілкуватися у дружній атмосфері.