Компанія « Євротон » спільно з ТОО « LEVEL » ( ЛЕВЕЛ ) взяла участь у виставці «AstanaBuild-2016» Казахстан

Компанія « Євротон » спільно з ТОО « LEVEL » ( ЛЕВЕЛ ) взяла участь у виставці «AstanaBuild-2016» Казахстан.

Компанія «Євротон» прийняла участь в 18-й Казахстанській міжнародній будівельній та інтер’єрній виставці « AstanaBuild-2016», яка проходила з 18 по 20 травня 2016 року в Астані ( Казахстан).

«AstanaBuild » є найбільшою виставкою будівельних і оздоблювальних матеріалів, обладнання та техніки в північному і центральному регіонах Казахстану. Даний захід має статус міжнародного, так як у виставці взяли участь понад 150 компаній з 15 країн світу (Білорусь, Бельгія, Італія, Україна, Туреччина, Чехія, Канада, Китай та ін.)

Компанія «Євротон» гідно продемонструвала свою продукцію – клінкерну цеглу, фасонні вироби, лицьову керамічну цеглу. В черговий раз ТМ Євротон підтвердила свій статус – виробника якісної цегли, про що свідчить велика увага відвідувачів виставки до нашого стенду.

ТМ Євротон як учасник виставки, отримала гарну можливість: залучити нових клієнтів і збільшити обсяги продажів за рахунок представлення своєї продукції керівникам і фахівцям профільних підприємств оптової і роздрібної торгівлі, а також представникам архітектурно – проектних і будівельних організацій.