І-й Всеукраїнський з’їзд дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України

Компанія «Євротон» є активним учасником І-го Всеукраїнського з’їзду дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України

В рамках XX-ї Міжнародної будівельної виставки KyivBuild 2016 відбувся І-й Всеукраїнський з’їзд дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів України.

З вступним вітальним словом до учасників з’їзду звернувся Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів. Зокрема, він відзначив: “Наші завдання на сьогодні – порадитись, як розвиватись, як здолати кризу і опанувати новий спосіб мислення… – виробники повинні займатись інноваціями, а дистриб’ютори мають вирішувати проблеми клієнтів”. Після відкриття з’їзду та виконання гімну України, 1-й Національний з’їзд дистриб’юторів та виробників будматеріалів розпочав свою роботу.

Вперше до нашої столиці з ініціативи українських колег, зокрема, Івана Салія, Президента Всеукраїнського союзу виробників будматеріалів та Сергія Панченка, Голови ініціативної групи дистриб’юторів будматеріалів прибули спеціально запрошені гості:

  • Антоніо Балістер (Antonio Ballester Lopez), Президент Європейської асоціації дистриб’юторів будматеріалів UFEMAT, Керівник асоціації дистриб’юторів будматеріалів Іспанії
  • Марнікс Ван Хое (Marnix Van Hoe),Генеральний Секретар європейської асоціації дистриб’юторів будматеріалівUFEMAT, Керівник асоціації дистриб’юторів будматеріалів Бельгії
  • Джиро Спіре (Géraud SPIRE), Радник Президента, «GEDI-MAT» (Франція).
  • Роман Тарновський (Roman Tarnowski), Віце-президент Європейської асоціації виробників та дистриб’юторів будматеріалівUFEMAT, Керівник Польської федерації будівництва
  • Микола Шеремет, Голова Союзу Будівельників Білорусі
  • Іесус Буєно (Jesus BUENO), заступник Керуючого Директора, «Європейські Будівельні Матеріали» (Люксембург).

Президент Європейської асоціації виробників і дистриб’юторів будматеріалів UFEMAT Антоніо Балістер подякував українській стороні за чудовий прийом і прекрасну ініціативу проведення з’їзду дистриб’юторів будматеріалів на міжнародному рівні. Неодноразово звучали пропозиції співпраці від європейських колег, зокрема від Генерального секретаря UFEMAT Марнінкса Ван Хое, Іесуса Буєно.

На заході виступила директор компанії «Євротон» – Ярослава Острожчук. Були обговорені питання щодо інтеграції українських компаній в європейське співтовариство, проблеми, з якими доводиться стикатися нашим і зарубіжним дистриб’юторам будматеріалів, необхідність приведення українських стандартів до норм Європи.

Ярослава Острожчук, особисто подякувала європейській делегації та привітала їх пам’ятними подарунками. Зацікавленість з боку європейських колег є дуже цінною для українських виробників та дистриб’юторів, про що ще раз наголосила Ярослава, в процесі привітання.

Під час з’їзду, Іваном Салієм, Президентом Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів було відзначено та нагороджено кращих дистриб’юторів пам’ятними знаками ТОП Дистрибутор України 2016. В свою чергу, Ярослава Острожчук подякувала за співпрацю ТОП дистриб’юторам ТМ «Євротон» та привітала подарунками.

 

На фото: ТОП-дистрибутор ТзОВ «Євротон»-2015 – Менеджер з продажів ТзОВ «Компанії ЕОС» Коваленко Олег

На фото:ТОП-дистрибутор ТМ»Євротон» – 2015 – Директор ТзОВ «Лавіс» Захожий Сергій

На фото: ТОП-дистрибутор ТМ»Євротон» – 2015 – Менеджер ТзОВ «Майстер-Плюс» Фтомич Олександр.