Акція на лицьову та рядову цеглу

Лицьова цегла – класика серед будівельних матеріалів. Змінюється мода, виникають нові технології, а оздоблення будинків цеглою завжди залишається актуальним.

Для виробництва цегли ТМ «ЄВРОТОН» застосовується глина – природна корисна копалина, що складається з дрібних часточок гірських порід. Коли глина сира – вона дуже пластична і еластична. При випаровуванні води, що міститься в ній, вона стає дуже міцною.

Така властивість цегли і створює її значні переваги при зведенні і оздобленні будівель:

  • простота в обслуговуванні. Лицьова цегла має чіткі грані та гладку поверхню, що роблять будинок естетичним та сучасним. Фасад будинку з цегли не потребує додаткового догляду, цегла не забруднюється.
  • природний колір досягається винятково композицією глин і не змінюється від часу.
  • широке застосування – універсальний оздоблювальний матеріал, цеглу використовують при оформленні різних стилів: від класики і провансу до скандинавського мінімалізму і лофтів, від кухні та ванної до вітальні і терас – цегла буде доречна всюди;
  • міцний і довговічний будівельний матеріал, який надзвичайно стійкий до шкідливих речовин і механічних пошкоджень, холоду, вологості і вогню. Інвестувавши одного разу в якісний і надійний будівельний матеріал, ви забезпечуєте собі і своїм близьким постійний комфорт у власному будинку;
  • відмінна теплоізоляція: цегла накопичує і зберігає тепло протягом тривалого часу. Влітку будинок приємно прохолодний, а взимку властивості цегли дозволяють зберегти дорогоцінне тепло і оптимізувати витрати на опалення;
  • звукоізоляція: цегла ідеально підходить для будинків, що знаходяться поблизу джерел шуму;
  • екологічність та корисний мікроклімат. Цегла зроблена з глини, екологічні властивості якої впливають на позитивний мікроклімат навколишнього середовища, який має безпосередній вплив на наше здоров’я.

Обираючи матеріали для зведення будинку або ремонту ми маємо зважувати всі за і проти тих матеріалів, що надалі будуть з нами довгий час. І якщо для вас пріоритетне значення мають екологічність, краса і довговічність – то цегла ТМ «ЄВРОТОН», без сумнівів, має привернути вашу увагу в першу чергу.