Компанія «Євротон» презентувала широкому загалу свої останні новинки: клінкерну цеглу Бордо «Короїд Флеш» та лицьову персикову цеглу «Короїд».

Компанія «Євротон» презентувала широкому загалу свої останні новинки: клінкерну цеглу Бордо «Короїд Флеш» та лицьову персикову цеглу «Короїд».

Восени цього року компанія «Євротон» презентувала широкому загалу свої останні новинки: клінкерну цеглу Бордо «Короїд Флеш» та лицьову персикову цеглу «Короїд».

Новий вид цегли для облицювання фасадів під назвою «Бордо Короїд Флеш» поєднує в собі унікальний колір з великою кількістю відтінків: від бордового до чорного. Ця особливість досягається за рахунок використання технології флеш-випалу продукції з регулюванням температури, в процесі якого кисень відбирається з глини, а поверхня цегли набуває різного забарвлення. При цьому кожна цеглина отримує додатковий склоподібний захисний шар, котрий захистить від негативного атмосферного впливу, а фактура «Короїд» додає цеглі неповторного зовнішнього вигляду.

Під торговою маркою Євротон було випущено вже понад 40 видів клінкерної та лицьової цегли, які знайшли свого замовника. Нові види рифленої цегли «Короїд» також ідеально підійдуть для будівництва будинків, нададуть їм стильного та сучасного зовнішнього вигляду. Цегла ТМ Євротон завжди міцна і завжди надійна, має унікальні зовнішні характеристики, ідеальна як в малоповерховому заміському будівництві котеджів так і у висотному.

За послугою електромонтажу звертайтесь до наших партнерів https://elektro.kiev.ua