Компанія ЄВРОТОН успішно представила свій стенд на виставці InterBuildExpo-2018!

20-23 березня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру  відбулася найбільша Міжнародна будівельна виставка України «InterBuildExpo-2018», у якій компанія Євротон брала активну участь.

Протягом чотирьох днів роботи, виставка InterBuildExpo стала місцем зустрічі владних структур, ведучих спеціалістів: виробників і дистриб’юторів будівельних матеріалів, архітекторів, дизайнерів.

Відвідувачі виставки мали можливість ознайомитися із широким асортиментом клінкерної і лицевої цегли різноманітних форм та кольорів, а також із готовими будівельними об’єктами, виконаних із використанням цегли ТМ ЄВРОТОН.

Участь у виставці дала можливість продемонструвати українському виробнику всі переваги клінкерної і лицевої цегли, а також допомогти замовнику визначитись з облицювальнням фасадів свого майбутнього будинку з найякісніших будівельних матеріалів.

Незважаючи на кількість цікавинок, представлених на виставці, стенд компанії ЄВРОТОН, викликав не аби який інтерес у відвідувачів.

Будівельна виставка InterBuildExpo залишила позитивні враження та виправдала всі наші очікування.

Дякуємо усім , хто відвідав наш стенд протягом виставки, дуже приємно бачити зацікавленість та отримувати зворотній зв’язок від потенційних замовників.