Результати виставок «ОСМ – 2014 » в м. Москві та «YugBuild » в м. Краснодар

Компанія «Євротон» прийняла участь у виставках Російської федерації, а саме: у XV-ій спеціалізованій виставці будівельних матеріалів «Отечественные строительные материалы – 2014 » у м. Москві (з 28 по 31 січня 2014 року) та ХХIV-ій Міжнародній архітектурно-будівельній виставці «Yugbuild-2014» у м. Краснодар (з 26 лютого по 01 березня 2014 року).

Вже котрий рік поспіль дані будівельні виставки є кращими профільними заходами, що вирізняються насиченою діловою програмою, високою активністю відвідувальної аудиторії.

Середовищем обміну думками, місцем зародження нових ідей та укладання контрактів став стенд ТМ Євротон – унікальна платформа для спілкування професіоналів будівельного ринку з архітекторами, приватними забудовниками, власниками об’єктів комерційної нерухомості і промислових об’єктів. Підтвердженням цього стала варта уваги експозиція ТМ Євротон та масовий потік відвідувачів впродовж всіх днів роботи виставок.

На виставках наша компанія представила, вже добре відому російському споживачеві лицьову, клінкерну і фасонну цеглу. За час проведення виставок наші менеджери провели десятки переговорів з потенційними клієнтами. Це дало змогу обмінятися досвідом, віднайти свого споживача, розвивати співпрацю на належному рівні. Ми отримали пропозиції про співпрацю від представників різних фірм, як Російської федерації, так і країн СНД. Це дає нам можливість планувати активне розширення російського ринку збуту і прогнозувати зростання об’ємів продажів цегли в поточному році.

Маємо задоволення, що стенд ТМ Євротон під час роботи виставок привертав велику увагу відвідувачів.

Висловлюємо подяку всім гостям виставок за надану увагу до самого заходу і до нашої торгової марки. Сподіваємось, що наші рекламні матеріали будуть корисні Вам у виборі партнера.